fbpx

Ny Mercedes-Benz GL får nyt navn

Mercedes-Benz har udgivet informationer og billeder af den nye GLS

Den nye GLS er ikke meget forandret
Det som vi kender som den store Mercedes-Benz GL, får for fremtiden nyt navn. Bilen vil nu blive kaldt for GLS, ligesom vi kender det fra andre modeller.

Mercedes-Benz beskriver den nye SUV som en S-klasse i SUV-format, men i virkeligheden er det bare en mindre faceliftet udgave af GL-klassen.

Fronten er blevet opdateret med nye forlygter med LED kørelys. En ny frontgrill har også fundet vej til bilen, som nu opdeler den i to store “vinger” med en stor stjerne i midten. Både for- og bagkofanger har fået mindre ændringer.

Hele eksteriørdelen på bilen er generelt ikke ændret ret meget. For de fleste mennesker vil det nok stå ubeset hen, da ændringerne på bilen ikke er ret markante.

Kabinen
På kabinedelen er de vigtigste ændringer den nye centerkonsol, som er gået fra et have et integreret display med infotainment systemet til at det hele nu findes i en stor 8″ tablet-agtig skærm. Bilen har også fået en ny touchpad og et opdateret tre-egeret rat i Nappa læder. For en merpris kan der tilkøbes et luftsystem, som kan give bedre luftkvalitet i kabinen.

LÆS OGSÅ:
ABT Audi RS6-E - 1018 hestekræfters hyper hybrid stationcar

Motorvarianter
Den store SUV har selvfølgelig også fået det sidste nye sikkerhedsudstyr som ‘Collision Prevention Assist Plus’, ‘Sidevinds assistent’, ‘Attention Assist’, ‘PRE-SAFE’, ‘Bremse assistent’, ‘fartpilot’, ‘ESP’ og elektronisk ‘AWD Traction System’ med 4ETS. Som tilkøb kan der fås en ‘Driver Assistance Package’ som giver dig ‘Distronic Plus’ med ‘Steering Assist’, ‘Active Lane Keeping Assist’, ‘Speed Limit Assist’, ‘BAS Plus’ med ‘Cross- Traffic Assist’, ‘Active Blind Spot Assist’ og en ‘PRE-SAFE Bremse’ med fodgænger genkendelse.

Indtil nu er der blevet bekræftet, at bilen kommer med en V8 bi-turbo med 20 hestekræfter mere. Så den yder 449 hestekræfter og 699 Nm i GLS550 4Matic varianten. Den mindre GLS450 4MATIC får en 3,0-liters V8 bi-turbo motor med 362 hestekræfter og 500 Nm, mens toppen af poppen bliver en GLS63 AMG med 27 ekstra hestekræfter så den ender på 577 hestekræfter og 760 Nm.

På dieselsiden kommer der en GLS350d 4MATIC med 255 hestekræfter og 616 Nm fra en V6 turbodiesel motor. Alle bilerne kommer med en 9-trins automatgearkasse (pånær GLS63 AMG).

LÆS OGSÅ:
Galleri: 20 år med Gumball 3000 – Her er de vildeste deltagerbiler
[nggallery id=497]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.