fbpx

Ny Mercedes-Benz E-klasse prototype spottet i Italien

Vi har modtaget billeder af den næste generation af Mercedes-Benz E-klasse

Foto: Jacob Weber

Vi har modtaget billeder af den næste generation af Mercedes-Benz E-klassen, spottet på en tankstation i Italien af en læser.

Bilen bliver introduceret på et ukendt tidspunkt til næste år. Den får et helt nyt design, som matcher den nuværende C- og S-Klasse. Fronten får et mere rundt design med en frontgrill der indeholder to bar’e. Det genkendelige design fortsætter ned bag på bilen, hvor den får matchende udseende som de før omtalte modeller.

På interiørdelen siges det, at den ligeledes bliver ret identisk med opbygningen fra de andre modeller, som blandt andet indeholder et stort infotainment system. På andre billeder kan man også tyde et tre-egeret rat og detaljer på instrumentbordet, i en blanding af blanksorte og aluminiums elementer.

Mercedes-Benz har været meget strikse omkring hestekræfter og andre ydelser for bilen. Men den næste E-klasse bliver bygget på den nye MRA-platform, som skulle hjælpe til med et vægttab på omkring 70-150 kilo til forskel fra den nuværende model.

LÆS OGSÅ:
2016 Cadillac CTS-V

Motorvarianter er heller ikke bekræftet endnu, men de bliver formentlig lige så brede som dem vi kender fra C- og S-Klassen. Det betyder at vi kan forvente en blanding af fire-, seks- og otte-cylindret motorer.

[nggallery id=482]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.