Ny Mercedes-Benz C63 AMG-S Coupe afsløret på nettet

Ny video afslører mere af kommende C63 AMG S

Mercedes-Benz har udgivet endnu en teaser video, for den kommende C63 AMG S Coupe.

I går blev den afsløret under en officiel præsentation, hvor der blev taget et par billeder af et videoklip. Men nu er der kommet endnu en teaser video på nettet.

Det er ikke længe siden vi så en teaser video, men den gang var bilen pakket ind i sløring.

På denne video kan man se modellen med kulfiber keramiske bremser, der ellers kun var tilkøb til sedan- og stationcar udgaverne. Coupéen har ligeledes fået fronten fra de to modeller.

Den kommer med sorte 19-tommer fælge i størrelsen 255/35 ZR19 foran, modsat de to andre som har 245/35 R19.

Bagenden er selvfølgelig det helt unikke ved denne model. Egentlig kunne bilen godt minde om AMG GT-S.

Bagpå C63 AMG-S er der kommet nye baglygter. Dertil har den fået en ny bagkofanger med en modificeret diffuser med fire udstødningsrør. Dertil har den fået en sort bagspoiler, som er en smule anderledes end sedan modellens.

Under hjelmen har den en 4,0-liters V8 motor med twin turbo og 503 hestekræfter og 698 Nm. Alle kræfterne går gennem en 7-trins AMG Speedshift MCT gearkasse.

0-100 km/t rammes allerede efter 3,9 sekunder, så Mercedes-Benz C63 AMG-S burde være 0.2 sekunder hurtigere end sin rival, BMW M4 Coupe.

Den fulde lancering af bilen vil formentlig foregå i morgen omkring midnat.

[nggallery id=461]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!