fbpx

Ny leder bag DFB 2015

I år er det for første gang René Høvinghof fra Grindsted, der styrer slaget

Pressemeddelelse
Ny leder bag DFB 2015, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Danmarks Flotteste bil, også kaldet DFB, er en årligt tilbagevendende begivenhed, der finder sted på bilfestivalen Danmarks Hurtigste Bil. I år foregår det 4.-7. juni på Flyveplads Vandel ved Billund.

Ny mand bag rattet på DFB er René Høvinghof, der til daglig ejer Astina, der har specialiseret sig i at sælge stylingprodukter til biler, så det er en erfaren mand i branchen, der tager over.

“– Jeg har en kæmpe kærlighed til biler og til bilstyling, og jeg vil gerne lave det bedst mulige event. Det fortjener deltagerne, siger han.”

Under Danmarks Hurtigste Bil kåres også Danmarks Hurtigste Bil på 402 meter og på driftbanen bruges hestekræfterne til at køre sidelæns med masser af dækrøg. Men det er ikke der, René har sin interesse.

– Det er naturligvis også spændende, men for mig har styling altid været vigtigere end teknik og performance, og sådan er det stadigvæk. Det er også grunden til at mit slogan i Astina er Make your car different, siger han.

 

Bilerne låst inde i hangar
Danmarks Flotteste Bil har eksisteret i mere end ti år, men der er ikke altid enighed om, hvad den flotteste bil er – for er det den smukkeste, er det den mest ombyggede, den med den vildeste ombygning eller den der har den bedste finish?

– For mig er det helhedsindtrykket, der er det vigtigste. Selvfølgelig er graden af ombygning og vigtig, men jeg er mest imponeret over biler, der har deres helt eget udtryk, hvor bilbyggeren har lavet sit eget design, siger René Høvinghof.

En af de ting der kommer til at adskille i år fra andre år, er, at bilerne kommer til at stå under tag, da de rykker ind i det store festtelt om dagen og om natten bliver de låst væk i en hangar, så deltagerne kan slappe af og nyde livemusikken på pladsen.

Selv om René Høvinghof er ansvarlig, så ligger afgørelsen ikke på hans skuldre alene. Til at vurdere bilerne er der et dommerpanel på fire personer, som alle har indgående kendskab til ombygning af biler.

I sidste ende er det dem, der bestemmer, hvem der kan kalde sig indehaver af Danmarks Hurtigste Bil og køre hjem med en pokal i en størrelse, der formentlig ikke kan være i bagagerummet. Vinderen får desuden også en plads i konkurrencen og turen betalt til Vallåkratreffen – et gigantisk biltræf i Sverige.

Få din billet ved at klikke på banneret herunder:

DHB fakta
Sted:
Flyveplads Vandel – Vandel Park, 7184 Vandel
Tid: Torsdag den 4.- til søndag den 7. juni 2015
Arrangør: BilGalleri.dk

Højdepunkter:
DHB: Konkurrence på 402-meter-banen. Vinderen kåres som Danmarks Hurtigste Bil
DFB: Danmarks Flotteste Bil er en konkurrence for ombyggede biler i adskillige genrer
Drift: Kør sidelæns med størst mulig hastighed, er den simple opskrift på en spektakulær sport.
Team Man: Når dagen går på hæld, kommer bilerne på banen for at brænde dækkene af, til de eksploderer.
Burn-Out: Rekordforsøg med flest biler, der laver burn-out på samme tid.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.