fbpx

Ny Jaguar XF præsenteres på stålwire

Den næste Jaguar XF bliver præsenteret på stålwire forud for sin debut på New York Auto Show

Ny Jaguar XF præsenteres på stålwire, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Stuntmand skal køre den nye Jaguar XF hen over London på stålwire

 

Pressemeddelelse

Den helt nye Jaguar XF foretager en ekstraordinær køretur hen over London d. 24. marts, én uge inden dens afsløring for offentligheden i New York.

Jaguar har indgået et samarbejde med den erfarne britiske stuntman Jim Dowdell, der har lavet action stunts i masser af film, heriblandt James Bond, Bourne-trilogien og Indiana Jones. Han skal udføre verdens første kørsel på stålwire over vand i den helt nye Jaguar XF.
Den dramatiske køretur hen over to stålwirer med en diameter på 34 mm, der spændt ud højt over vandet, skal demonstrere den nye XF’s lave vægt og smidige køreegenskaber. Begivenheden streames til hele verden på jaguar.com/newxf kl. 20:00 den 24. marts.

LÆS OGSÅ: Jaguar byder op til dans

XF blev lanceret første gang i 2007, og den er Jaguars bedst sælgende og mest prisvindende bil. Den næste generation af XF er helt ny fra top til tå, og den bliver den anden Jaguar-model, der bygger på mærkets avancerede aluminiumsarkitektur. Den helt nye XF sætter nye standarder i luksusklassen for vægt og effektivitet, der resulterer i forbedret brændstoføkonomi med værdier på over 25 km/l.

Ian Callum, Jaguars Director of Design, sagde:

“Jeg tror på, at den helt nye XF vil være den smukkeste bil i klassen. Elegant, flot og med proportioner, der udstråler integritet – den helt nye XF vil være tro mod den stærke tradition for sportslige Jaguar-sedaner, samtidig med at den er komplet i tråd med sin tid.”

Den avancerede og helt nye XF vil byde på et enestående niveau af teknologi, raffinement, luksus og komfort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.