Ny Ford GT får mere end 600 hestekræfter

Ydelsen kommer fra en V6 EcoBoost motor med twin-turbo

Den næste Ford GT er blevet offentliggjort med en ny twin-turbo EcoBoost motor som yder over 600 hestekræfter. Og det er formentlig en af de vigtigste biler på dette års Detroit Motor Show, for en produktionsklar udgave er allerede klar til at blive introduceret næste år.

Bilens ydre har designelementer fra den originale GT, krydret med moderne teknik. Dertil er det også yderst aerodynamisk og optimeret på mange punkter for at mindske vindmodstanden og give bilen så meget downforce som muligt. I kabinen er der to forsæder og opad-åbne døre. Og til de skarpe kan man også se et Formel 1 inspireret rat, et komplet digital og justerbar instrumentering samt Ford’s SYNC 3 infotainment system.

Bagpå findes en automatisk spoiler, som justere sig ind. Takket værre en masse kulfiberdele, gør det den nye GT til en af de letteste produktionsbiler der nogensinde er bygget.

Under motorhjelmen lægger en V6-EcoBoost twin-turbo centermotor med mere end 600 hestekræfter, som rammer de 20-tommer baghjul med Michelin Pilot Super Sport Cup 2 dæk gennem en syv-trins dobbeltkoblings gearkasse.

Den kommende Ford GT vil gå i produktion i slutningen af næste år.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker