fbpx

Ny B-Max fra 189.900

Fås fra en 1,0-liters 3-cylindret motor med 100 heste

 

Den nye Ford B-Max er landet, til en pris fra 189.900 kroner i Danmark. Motorprogrammet starter på en 1,0-liters 3-cylindret motor EcoBoost med 100 eller 120 hestekræfter. Dertil kommer en 1,4-liters Duratec med 90 hestekræfter samt en 1,6-liters Duratec med 105 hestekræfter.

På dieselsiden fås den med 1,5-liters motor med 75 hestekræfter og en 1,6-liters motor med 95 heste. Ny B-Max kommer med tre udstyrs trin: Studio, Zetec og Titanium.

Alle modellerne fås med en femtrins manuel gearkasse, pånær 1,6-liters benzineren som fås med en sekstrins Powershift automat gearkasse.

Som standard kommer B-Max med et bagsæde der kan slås ned med en hånd. Bilen har også LED kørelys som standard, 15-tommer alufælge, læder gearknob og læderrat, samt en masse krom detaljer omkring vinduerne og grillen. I Titanium udgaven får du 16-tommer fælge med, et opgraderet højtalersystem med multi-funktions display, regnsensor og cruise control.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.