fbpx

Nürburgring annoncerer tilføjelser til reglerne

Blandt andet fartgrænsen bliver indført for alvor

Ledelsen bag Nürburgring har annonceret en række tilføjelser til deres reglement til banen.

Først og fremmest bliver den før omtalte hastighedsbegrænsning indført for alvor, som siden midten af juni blev indført efter et fatalt uheld under VLN Endurance Championship tidligere på året.

En liste med i alt 16 ændringer er blevet annonceret, men alle detaljer om det komplette program er ikke udgivet helt endnu.

CEO hos Nürburgring Carsten Schumacher, har sagt at der kommer markante ændringer på det kendte hop ved Quiddelbacher Hohe, samt ved det dobbelte højresving ved Flugplatz. Der bliver udført ændringer herved under banens nedlukning i vinterperioden mellem november 2015 og marts 2016.

“Based on a detailed survey we will renew 500 meters of the track surface in the area Flugplatz, thereby eliminating five bumps that have arisen over the many years of hard-use,” forklarede han.

Andre tilføjelser bliver formentlig højere hegn på visse steder omkring banen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.