Nürburgring annoncerer tilføjelser til reglerne

Blandt andet fartgrænsen bliver indført for alvor

Ledelsen bag Nürburgring har annonceret en række tilføjelser til deres reglement til banen.

Først og fremmest bliver den før omtalte hastighedsbegrænsning indført for alvor, som siden midten af juni blev indført efter et fatalt uheld under VLN Endurance Championship tidligere på året.

En liste med i alt 16 ændringer er blevet annonceret, men alle detaljer om det komplette program er ikke udgivet helt endnu.

CEO hos Nürburgring Carsten Schumacher, har sagt at der kommer markante ændringer på det kendte hop ved Quiddelbacher Hohe, samt ved det dobbelte højresving ved Flugplatz. Der bliver udført ændringer herved under banens nedlukning i vinterperioden mellem november 2015 og marts 2016.

“Based on a detailed survey we will renew 500 meters of the track surface in the area Flugplatz, thereby eliminating five bumps that have arisen over the many years of hard-use,” forklarede han.

Andre tilføjelser bliver formentlig højere hegn på visse steder omkring banen.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!