fbpx

Nu kan du eje den hvide Fast and Furious Jetta!

 

Den hvide VW Jetta fra Fast and Furious kommer på auktion

Hvis du altid har ønsket dig at eje en film-bil, så er det nu du skal slå til – hvis du altså vil være den næste ejer af den hvide Volkswagen Jetta fra Fast and Furious filmen.

Bilen der bliver kørt af karakteren Jesse i filmen, er blevet sat til salg på auktion. Og den er endda signeret af selveste Paul Walker, Chad Lindberg der spillede Jesse samt instruktøren Rob Cohen!

Den hvide Jetta er i øjeblikket ejet af skuespilleren Frankie Muniz, som er kendt fra ‘Malcolm in the Middle’. Men til januar 2016 sættes den til salg hos auktionshuset Barrett-Jackson, i Scottdale Arizona.

Under hjelmen er motoren blevet tunet, så det er ikke bare en normal hvid Jetta med guld-autografer. Den 2,0-liters fire cylindret motor har fået nogle opgraderinger, mens der på interiørsiden er en Playstation 2 og et stort anlæg. Og grin bare, men det var det nye den gang!

LÆS OGSÅ:
G-Power giver M340i flere hestekræfter end en M3

Gearkassen får du dog ikke lov at rive meget i, da den er en 4-trins automatisk gearkasse. Men denne bil er nok også bedre bare at eje, end at køre rundt i.

Uanset hvad, så kan vi fortælle at den har fået installeret bremsekalibre nu, som man ellers i filmen kan se at den mangler på skiverne.

[nggallery id=515]

GÅ IKKE GLIP AF DE NÆSTE HISTORIER

Undgå at gå glip af de næste fede tunings nyheder!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.