Nu kan du eje den hvide Fast and Furious Jetta!

 

Den hvide VW Jetta fra Fast and Furious kommer på auktion

Hvis du altid har ønsket dig at eje en film-bil, så er det nu du skal slå til – hvis du altså vil være den næste ejer af den hvide Volkswagen Jetta fra Fast and Furious filmen.

Bilen der bliver kørt af karakteren Jesse i filmen, er blevet sat til salg på auktion. Og den er endda signeret af selveste Paul Walker, Chad Lindberg der spillede Jesse samt instruktøren Rob Cohen!

Den hvide Jetta er i øjeblikket ejet af skuespilleren Frankie Muniz, som er kendt fra ‘Malcolm in the Middle’. Men til januar 2016 sættes den til salg hos auktionshuset Barrett-Jackson, i Scottdale Arizona.

Under hjelmen er motoren blevet tunet, så det er ikke bare en normal hvid Jetta med guld-autografer. Den 2,0-liters fire cylindret motor har fået nogle opgraderinger, mens der på interiørsiden er en Playstation 2 og et stort anlæg. Og grin bare, men det var det nye den gang!

Gearkassen får du dog ikke lov at rive meget i, da den er en 4-trins automatisk gearkasse. Men denne bil er nok også bedre bare at eje, end at køre rundt i.

Uanset hvad, så kan vi fortælle at den har fået installeret bremsekalibre nu, som man ellers i filmen kan se at den mangler på skiverne.

[nggallery id=515]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!