fbpx

Nissan bygger Juke Nismo RSnow til snelandskabet

En Juke med larvefødder?


Hvis dine veje er fulde af sne og du ikke kan komme på arbejde, så er en Nissan Juke Nismo RSnow formentlig din løsning. Det er dog ikke første gang vi har set sådan et projekt. Volkswagen har også bygget en, for nogle år tilbage.

Denne unikke Nismo RSnow blev bygget som hjælpekøretøj under et is-drift event i Lapland i Finland. Den er bygget på en Juke Nismo RS med firehjulstræk, men udstyret med en XTronic gearkasse i stedet for den normale. Dertil er den selvfølgelig bygget på et ‘Dominator Track System’, der udskifter de normale hjul med larvefødder.

Til forskel for den normale Juke Nismo RS, har bilen en anden front og bagende for at kunne få plads til de store larvefødder. Dertil måtte firehjulstræk systemet omprogrammeres, før det kunne fungere. Under motorhjelmen er der den samme 1,6-liters DIG-T turboladet firecylinderet motor med 218 hestekræfter og 280 Nm.

Nissan Juke Nismo RSnow, har en topfart på omkring 100 km/t.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.