Nissan bygger Juke Nismo RSnow til snelandskabet

En Juke med larvefødder?


Hvis dine veje er fulde af sne og du ikke kan komme på arbejde, så er en Nissan Juke Nismo RSnow formentlig din løsning. Det er dog ikke første gang vi har set sådan et projekt. Volkswagen har også bygget en, for nogle år tilbage.

Denne unikke Nismo RSnow blev bygget som hjælpekøretøj under et is-drift event i Lapland i Finland. Den er bygget på en Juke Nismo RS med firehjulstræk, men udstyret med en XTronic gearkasse i stedet for den normale. Dertil er den selvfølgelig bygget på et ‘Dominator Track System’, der udskifter de normale hjul med larvefødder.

Til forskel for den normale Juke Nismo RS, har bilen en anden front og bagende for at kunne få plads til de store larvefødder. Dertil måtte firehjulstræk systemet omprogrammeres, før det kunne fungere. Under motorhjelmen er der den samme 1,6-liters DIG-T turboladet firecylinderet motor med 218 hestekræfter og 280 Nm.

Nissan Juke Nismo RSnow, har en topfart på omkring 100 km/t.

 

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of default output handler (0) in /home/prostree/public_html/wp-includes/functions.php on line 4552

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of default output handler (0) in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 111