Nissan 350Z fra FnF Tokyo Drift kan blive din

Den kendte Nissan 350Z fra Fast and Furious er sat til salg

Nu skal du slå til, hvis du vil eje en vaske ægte kendisbil. Nemlig en af bilerne fra filmen, Fast and Furious Tokyo Drift. Der er tale om en af de mange filmbiler, den grå/sorte Nissan 350Z, som er ombygget af tuningsfirmaet Veilside.

Bilen er fra 2002, og har kun kørt omkring 15.000 kilometer. Den er dog sat til en pris over 1,5 millioner danske kroner (149.995£). Motoren er tunet så den yder fra de originale 280 hestekræfter til 430 hestekræfter 570 Nm.

Bilen leveres med fuld dokumentation for dens ægthed, som lige netop Takashi (Drift King) kører rundt i i filmen. Bilen er registreret og godkendt, så den må køre vejen i England.

Skørtesættet er et Veilside Version 3 kit. Motortuningen indeholder f.eks en Nismo dobbeltkobling, som skulle kunne klare op til 600 hestekræfter. Dertil har den et Nismo diffrentiale spær, sat op til at køre drift.

Paul Walker’s Toyota Supra blev tidligere solgt på auktion for 120.000£, og prisen for disse typer af filmbiler er ofte noget meget ekstraordinært. Hvis du skulle have lyst til at købe bilen, kan den fås lige her.

[nggallery id=457]

 

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!