Ni biler til James Bond filmen stjålet

Tyske medier beretter om et tyveri af ni biler til Bond filmen

Det ser ud til, at nogle tyve ville gøre det endnu svære for James Bond at fuldføre sin næste film. I hvert fald har de været så frække at stjæle intet mindre end ni biler, som skulle bruges til den næste film ‘Spectre’.

Det er ikke længe siden, at titlen på den næste film blev afsløret. Men man kan altså allerede nu, læse en som tillæg at de mangler ni biler til sættet. Alle bilerne holdt klar til transport i byen Neuss nær Dusseldorf, og var alle specielt lavet til filmen. Fem af dem var Range Rover Sport modeller, og sammen med fire andre biler blev de stjålet fra Land Rover Training Center.

Den samlede pris for bilerne spås at have en værdi af omkring 800.000 Euro. Men indtil videre må filmen udsættes, til næste hold af special lavede biler er klar til optagelserne.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!