fbpx

Need for Speed: McLaren P1

Læs om en af filmens biler, McLaren P1

 

Need for Speed: McLaren P1, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

Need for Speed filmen får premiere i de danske biografer den 20 marts 2014, og blandt udvalget af de mange biler i filmen, er denne McLaren P1 en af dem. Som du nok kan regne ud, ville det være meget dyrt for holdet bag filmen, at have en rigtig McLaren P1 med og smadre den – så bilen er en såkaldt replica.

 

HUSK AT DELTAGE I VORES KONKURRENCE OM BIOGRAFBILLETTER TIL FILMEN HER

 

Originalt er McLaren P1 en superbil, som allerede ved lanceringen blev begrænset til en produktion på 375 modeller.  P1 koster fra 866.000 britiske pund. Under hjelmen har bilen en 3,8-liters V8 motor med twinturbo, placeret i midten bagtil. 737 hestekræfter og 720 Nm kan der opnås fra motoren, som gør en 0-100 km/t tid mulig på blot tre sekunder! Derudover har McLaren P1 en elektrisk motor, som tillægger ydelsen 179 hestekræfter og 260 Nm.

Topfarten sættes ind ved 350 km/t.

 

Handlingen kort
Efter at have tilbragt to år i fængsel for en dødelig trafikulykke, som han ikke var skyld i, sikrer Tobey Marshall sig en plads i det eksklusive ulovlige underground DeLeon cross nation race fra kyst til kyst i USA. Hvis han vinder løbet kan det ikke alene sikre ham adskillige millioner dollars, men også give ham mulighed for at få hævn over den mand, der fik hans bedste ven dræbt i den fatale ulykke. Problemet er, at der er nogen, der har sat en pris på hans hoved, så han skal ikke alene undgå politiet, men også de bounty hunters, der vil indkassere dusøren for ham, død eller levende.

 

[nggallery id=766]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.