Need for Speed: Koenigsegg Agera R

Læs om en af filmens biler, Koenigsegg Agera R

 

Need for Speed: Koenigsegg Agera R, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

Need for Speed filmen får premiere i de danske biografer den 20 marts 2014, og blandt udvalget af de mange biler i filmen, er denne Koenigsegg Agera R en af dem. Denne bil, samt de andre eksemplarer der bruges i filmen er ligeledes replica’er, som de andre af superbilerne.

 

HUSK AT DELTAGE I VORES KONKURRENCE OM BIOGRAFBILLETTER TIL FILMEN HER

 

Koenigsegg Agera R har en stor 5,0-liters twin-turbo V8 motor med mere end 1.000 hestekræfter! Helt præcist yder den 1115 hestekræfter og har et gigantisk moment på 1200 Nm. En syv-trins gearkasse får den 1330 kilos tunge superbil til at gå til 100 km/t på bare 2,9 sekunder. 0-200 km/t klares på blot 7,9 sekunder mens den spektakulære tid fra 0-200-0 km/t klares på blot 12,7 sekunder!

Topfarten sættes ind ved 390 km/t.

 

Handlingen kort
Efter at have tilbragt to år i fængsel for en dødelig trafikulykke, som han ikke var skyld i, sikrer Tobey Marshall sig en plads i det eksklusive ulovlige underground DeLeon cross nation race fra kyst til kyst i USA. Hvis han vinder løbet kan det ikke alene sikre ham adskillige millioner dollars, men også give ham mulighed for at få hævn over den mand, der fik hans bedste ven dræbt i den fatale ulykke. Problemet er, at der er nogen, der har sat en pris på hans hoved, så han skal ikke alene undgå politiet, men også de bounty hunters, der vil indkassere dusøren for ham, død eller levende.

 

[nggallery id=767]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!