fbpx

Need for Speed: Bugatti Veyron Super Sport

Læs om en af filmens biler, Bugatti Veyron Super Sport

 

Need for Speed: Bugatti Veyron Super Sport, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

Need for Speed filmen får premiere i de danske biografer den 20 marts 2014, og blandt udvalget af de mange biler i filmen, er denne Bugatti Veyron Super Sport en af dem. Selvfølgelig også en replica model.

 

HUSK AT DELTAGE I VORES KONKURRENCE OM BIOGRAFBILLETTER TIL FILMEN HER

 

En ægte Bugatti Veyron Super Sport yder 1200 hestekræfter og har et moment på hele 1500 Nm. Topfarten for denne store superbil er elektronisk begrænset til intet mindre end 415 km/t, selvom topfarten er højere. Det er simpelhent nødvendigt, af hensyn til bilens dæk. Den karrakteristiske farve, sort og orange, stammer fra den begrænsede mængde af fem modeller som kaldes ‘World record edition’.

 

Handlingen kort
Efter at have tilbragt to år i fængsel for en dødelig trafikulykke, som han ikke var skyld i, sikrer Tobey Marshall sig en plads i det eksklusive ulovlige underground DeLeon cross nation race fra kyst til kyst i USA. Hvis han vinder løbet kan det ikke alene sikre ham adskillige millioner dollars, men også give ham mulighed for at få hævn over den mand, der fik hans bedste ven dræbt i den fatale ulykke. Problemet er, at der er nogen, der har sat en pris på hans hoved, så han skal ikke alene undgå politiet, men også de bounty hunters, der vil indkassere dusøren for ham, død eller levende.

 

[nggallery id=768]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.