fbpx

Næsten 200.000 i transport til London

Velhavende arabere betaler op mod 200.000 kroner for transport af luksusbiler

Næsten 200.000 i transport til London, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Flytransport til London

Hver eneste sommer ser man masser af superbiler og meget dyre luksusbiler, drøne rundt i gaderne i London. Bilerne kommer som oftest fra de arabiske lande, hvor velhavende oliesheiker flytter med deres biler nordpå, for at undgå den massive hede, der i sommerperioden hersker sydpå. Men sådan en transport er ikke helt billig.

Som en af de eneste flyselskaber, tilbyder Qatar Airways sine kunder at få deres bil med til deres destination. Det koster dog 20.000 britiske pund, altså næsten 200.000 danske kroner alene. Men prisen skræmmer tydeligvis ikke de velhavende arabere, siden der år efter år er masser af biler i London.

Det er The Daily Mail som står for undersøgelsen, som faktisk er ganske interessant. I Qatar Airways’ Airbus A330S, kan de have hele 31 biler med i lasten fra f.eks lufthavnen i Qatar til Heathrow i London.

Ud over at ejerne tager til London, fortsætter flere af dem ud i Europa i sommerperioden. Mange køre videre til steder som Marbella i Spanien, før de vender hjem igen.

Mon ikke at der er nogle lufthavnsmedarbejdere, som får julelys i øjnene, hver gang at der står en biltransport flyver på aftenens program?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.