fbpx

Næste Audi RS3 Sportback udgivet

Audi har her til morgen udgivet informationer om næste RS3 Sportback

Her til morgen kom de officielle billeder og informationer ud om den næste Audi RS3 Sportback, som kommer i forhandlerne i sommeren 2015.

Den stærkeste bil i premiumsegmentets kompaktklasse, har fået ny og mere aggressiv front med større luftindtag og den quattro-navngivet grill. Bløde men sporty linjer følger ned langs siden, mens den bagpå har en ny og anderledes sort højglans diffuser med to store ovale aluminiums afgangsrør. Dertil er bilen blevet sænket 25 mm i forhold til den normale A3 Sportback, og så har den fået 19-tommer alufælge som standard.

I kabinen er der fuld af nappa læder og sportssæder, et sportsrat med flad bund og syninger. Til fødderne er der rustfri stålpedaler og til alle listerne kan du enten bestille 3D Design Black, Aluminium Race eller kulfiber dele.

Under hjelmen kommer den med en 2,5-liters fem-cylinder motor med 367 hestekræfter og 465 Nm. Gennem en syv-trins S-Tronic gearkasse, rammer kræfterne alle fire hjul via Quattro firehjulstrækket og kan derved få den hurtige hatchback til 100 km/t på 4.3 sekunder, mens topfarten sættes ind elektronisk på 250 km/t. Den kan dog forøges til 280 km/t, hvis ønsket.

På performance delen er undervognen blevet optimeret, og så har bilen fået bredere sporvidde. Dertil kommer den med Audi Drive Select, så du kan indstille bilen i forskellige niveauer. Større bremser er også en del af pakken, og er de ikke fede nok, kan der bestilles kulfiber keramiske bremser som ekstra udstyr.

De nye Audi RS3 Sportback modeller, rammer de danske forhandlere i sommeren 2015.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.