fbpx

Mulig BMW M4 GTS på Nürburgring

Mystisk M4 prototype er fanget på video


Hvad der ligner en MotoGP safety car BMW M4, er måske i virkeligheden prototypen for en BMW M4 Coupé GTS som kommer i 2016. Og hvad der kunne være en kombination bag teknikken, ville være en sammenblanding af mindre vægt og flere kræfter.

Der er nemlig rygter om, at der i 2016 skulle komme en GTS version af M4 modellen, og ud fra denne video ligner det at produktionen af en tilsvarende bil allerede er i gang. Den normale M4 vejer 1572 kilo, og det spås at GTS modellen vil ende på mindre end 1.400 kilo, takket være letvægts materialer og en strippet kabine.

Det gættes at M4 GTS bliver en sand banebil, som får en hårdere undervogn, en hækspoiler til downforce, bur og større bremser. Under hjelmen kunne den omkring 450 hestekræfter og 600 Nm, hvor den normale M4 har 431 hestekræfter og 550 Nm fra en 3,0-liters række sekser.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.