fbpx

MTM lancerer Audi A1 Nardo Edition

De tyske tunere fra MTM viser deres Audi A1 Nardo Edition frem

Med inspiration hentet fra den tyske gruppe B i rally, viser de tyske tunere fra MTM nu deres Audi A1 Nardo Edition frem.

Den er bygget på en Audi S1, hvor denne Nardo Edition har fået en kraftig opgradering på den 2,0-liters TFSI motor med fire cylindere. Den yder efter deres besøg på nuværende tidspunkt, hele 427 hestekræfter. De bygger dog endnu på den, og den skal ende med at ramme 450 hestekræfter. Normalt har en S1 231 hestekræfter.

Der er ingen informationer omkring momentet i bilen, men det forventes at være en del højere end bilens oprindelige 370 Nm.

MTM har testet bilen på Nardo testanlægget i Norditalien, hvor bilen ramte en hastighed på 324 km/t. Og det var da den ydede 427 hestekræfter. Så med 450 hestekræfter, går de efter en yderligere forøget topfart.

Chefen hos MTM Roland Mayer fortæller, at de planlægger at lave en gadeversion til omkring 120.000 euro. Men kun hvis de kan finde mindst 10 købere.

Selvom bilen har fået et meget ændret udseende, vil den stadigvæk være lovlig til gadebrug. Og vil man have endnu mere, leger MTM med tanken om at smide en 2,5-liters 5-cylindret turobmotor i bilen i stedet for, sammen med en sekventiel gearkasse. Det koster selvfølgelig noget mere.

[nggallery id=421]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.