fbpx

MTM lancerer Audi A1 Nardo Edition

De tyske tunere fra MTM viser deres Audi A1 Nardo Edition frem

Med inspiration hentet fra den tyske gruppe B i rally, viser de tyske tunere fra MTM nu deres Audi A1 Nardo Edition frem.

Den er bygget på en Audi S1, hvor denne Nardo Edition har fået en kraftig opgradering på den 2,0-liters TFSI motor med fire cylindere. Den yder efter deres besøg på nuværende tidspunkt, hele 427 hestekræfter. De bygger dog endnu på den, og den skal ende med at ramme 450 hestekræfter. Normalt har en S1 231 hestekræfter.

Der er ingen informationer omkring momentet i bilen, men det forventes at være en del højere end bilens oprindelige 370 Nm.

MTM har testet bilen på Nardo testanlægget i Norditalien, hvor bilen ramte en hastighed på 324 km/t. Og det var da den ydede 427 hestekræfter. Så med 450 hestekræfter, går de efter en yderligere forøget topfart.

Chefen hos MTM Roland Mayer fortæller, at de planlægger at lave en gadeversion til omkring 120.000 euro. Men kun hvis de kan finde mindst 10 købere.

LÆS OGSÅ:
Premiere: Porsche præsenterer ny Macan

Selvom bilen har fået et meget ændret udseende, vil den stadigvæk være lovlig til gadebrug. Og vil man have endnu mere, leger MTM med tanken om at smide en 2,5-liters 5-cylindret turobmotor i bilen i stedet for, sammen med en sekventiel gearkasse. Det koster selvfølgelig noget mere.

[nggallery id=421]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.