Mr. Bean sælger sin McLaren F1

Du kan få hans McLaren for otte millioner pund

Rowan Atkinson har besluttet at sælge sin meget kendte om omtalte McLaren F1, til en pris på intet mindre end otte millioner pund.

Den 60-årige skuespiller købte sin McLaren tilbage i 1997 for 640.000 pund. Efter to uheld og 41.000 miles i bilen, har han så besluttet at sælge den via en luksuriøs forhandler i London, Taylor & Crawley.

Tilbage i 2009 skete det første uheld med bilen, hvor han ramte en Rover Metro med bagenden. Det andet uheld skete i august 2011, hvor Rowan mistede kontrollen over bilen på en bumpet vej nær Peterborough. Her blev bilen meget smadret og han selv måtte på skadestuen efter skader på sin skulder. Det tog en hel måned før man kunne gøre op hvad skaderne på bilen ville koste, og forsikringen måtte slippe hele 910.000 pund for at få bilen lavet.

Ud af i alt 64 modeller bygget til gaden af McLaren F1, ejer Rowan Atkinson nummer 61. Ud af hele produktionen på 106 biler, tæller specialversioner som fem LM, tre GT, 28 GTR, en LM og fem prototyper.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!