fbpx

Dansk Nissan Skyline R32 GT-R med under 10.000 på tælleren

Mød Rune, som ejer en Nissan Skyline R32 GT-R. Den er 100% original, og har kørt meget få kilometer!

Det er langt fra hver dag, at man støder på en bil af denne slags. Det er i øvrigt heller ikke ret ofte, at man støder på en Nissan Skyline R32 GT-R i det hele taget. Denne Skyline som Rune er kommet i besiddelse af, er fra 1994, og har ikke gået mere end cirka 7.700 kilometer, altså under 10.000! Det betyder derfor også, at bilen står ekstremt flot både inde, ude, oppe og under. Vi tog derfor til Birkerød, for at møde Rune og se nærmere på hans Nissan Skyline R32 GT-R.

Rune arbejder i den Skoda forhandler som han er indehaver  af i Birkerød, og det må siges at være noget anderledes end Nissan’en. Interessen for netop den bil stammer helt tilbage fra den gang hvor Rune var dreng, den gang man kiggede i bilblade efter drømmebiler. Og lige siden har en R32 GT-R stået højt på ønskelisten. Men han er ikke til store spoilere og 800 hestekræfter, det som tænder ham er det unikke og det originale.

På fronten er der original frontgrill, underlæbe og kofanger, på siden har den originale GT-R fælge og bremser, GT-R logoer på siden mens der bagpå er den originale spoiler, udstødning og GT-R logoer.

Under hjelmen lægger en RB26 2,6-liters twin-turbo maskine med 280 hestekræfter. 0-100 klares på omkring 5.5 sekunder, og ellers er motorrummet også helt originalt og uden aftermarket luftfilter mm.

Bilen har formentlig haft meget få ejere. Et bud er to personer, for den bære ikke præg af andet. Den har formentlig holdt meget indendørs og kørt meget lidt, men af historik vides det at bilen er blevet solgt i Tokyo og kørt i Tokyo. Rune har selv kørt under 100 km i bilen.

I videoen i toppen kan du se og høre meget mere om bilen!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.