Mitsubishi vil bygge Renault-baseret biler

En ny model fra Mitsubishi, skal hjælpe med sløvt salg af Lancer

Nye detajler om et fremtidigt samarbejde mellem Mitsubishi og Renault, er kommet frem. Der er tale om platforms udvekslinger.

Tilbage i november sidste år, slog Mitsubishi sig sammen med den Renault-Nissan baseret alliance for at dele ud af hinandens produkter, teknologier og produktionskapaciteter. Og nu ser det ud til, at de tager det næste skridt. Mitsubishi vil nemlig introducere en ny kompact sedan, bygget på en Renault eller Nissan platform, som skal hjælpe mærket med det lave salg af Lancer-modellen.

Det står dog ikke klart endnu, om det skal ende med en Renault eller Nissan bund. Ligeledes er der ikke faste aftaler om hvor den skal bygges. Dog er det slået fast, at modellen skal sælges i hele verden, og formentlig får sin debut i Europa.

En anden mellemklasse sedan, bygget på Renault Latitude (Samsung SM5), vil blive introduceret til det amerikanske- og canadiske marked. Den ender nok med at få navnet Renault Samsung i Sydkorea, og er sat til at komme på markedet om 2-3 år, i følge CEO Osamu Masuko fra Mitsubishi.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!