Mindst tre ekstra Fast and Furious film

Universal Studios bekræfter planer om at lave mindst tre ekstra film


Vi nærmer os årsdagen for ulykken med Paul Walker, som de fleste bilfreaks husker. Og nu har Universal Studios været ude og sige, at de har planer om at lave mindst tre ekstra Fast and Furious film. Det betyder at en række nye personer skal introduceres.

Furious 7 er ikke engang i biografen endnu, men det afholder altså ikke Universal Studios fra at komme med denne udmelding. Det afhænger dog af Furious 7 filmens succes, som kommer i biografen første gang den 3 april 2015. De tre ekstra film rygtes at skulle blive instrueret af Justin Lin, som også var instruktør bag filmene The Fast and Furious: Tokyo Drift (2006), Fast and Furious (2009), Fast Five (2011) samt Fast & Furious 6 (2013).

Donna Langley fra Universal Studios fortæller, at hvis de nye film får grønt lys, vil man introducere nye karakterer mens Paul Walker (som spillede Brian O’Conner) altid vil være et stort minde for filmrækken. Fast and Furious franchisen er stadigvæk voksende, men Donna indrømmer også at de nøje passer på med ikke at gøre folk ‘trætte’ af filmene, nu hvor der allerede er seks film ude og en syvende på vej i 2015.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!