fbpx

Michelin Primacy 4 sætter ny standard

Højeste sikkerhedsniveau fra første til sidste kilometer. Michelin Primacy 4 er nu klar til det danske marked

Pressemeddelelse

På biludstillingen i Frankfurt sidste år præsenterede Michelin det nye Primacy 4 sommerdæk. Dækket er resultat af tre års udviklingsarbejde og leverer toppræstationer på våd vej – ikke bare som nyt, men også, når det er slidt ned mod lovgrænsen på 1,6 mm mønsterdybde.

Dermed afspejler Primacy 4-dækket Michelins ambition om at udvikle dæk, som præsterer i top, også når de er slidte. I Primacy 4 benytter Michelin den nyeste generation af elastomer. Kombineret med et nyt mønsterdesignet med kantede og spændstige riller, der effektivt fjerner vand, giver det et stærkt vejgreb og gode bremseegenskaber på våd vej – uanset, om dækket er nyt eller slidt.

Sammenlignet med konkurrerende dæk i dimensionen 205/55 R16 91V bremser Michelin Primacy 4 i gennemsnit 0,9 meter kortere på våd vej som nyt. Som slidt er bremselængden hele 2,8 meter kortere end konkurrenterne på våd vej.

LÆS OGSÅ:
Spitny Audi RS4 Avant spottet i København

Også, når det kommer til holdbarhed over tid, overgår Michelin Primacy 4 konkurrenterne. Dækket holder i gennemsnit 18.000 kilometer længere, og afspejler konkret Michelins strategi om, at bilisterne skal kunne køre sikkert gennem hele dækkets levetid – helt ned til 1,6 mm mønsterdybde.

Med Michelin Primacy 4 bliver det nu også lettere at se, hvor slidt ens dæk er. Udover en markering i dækkets skulder hjælper en Michelin-markering i bunden af mønstersporet med at finde og aflæse slidniveauet.

Michelin Primacy 4 findes i 64 forskellige størrelser:

7 størrelser i 15”; 17 størrelser i 16”; 30 størrelser i 17”; 10 størrelser i 18”

[nggallery id=763]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.