fbpx

Mere end 30 biler forsvundet fra Walker-samling

Mere end 30 biler fra Paul Walkers bilsamling er forsvundet efter hans død

Da Paul Walker og Roger Rodas kørte galt i den røde Porsche Carrera GT tilbage i 2013 hvor begge omkom, blev over 30 af Paul Walkers biler fra hans samling flyttet væk fra garagen under 24 timer efter hans død. Det er kommet frem af en ny rapport, skriver Yahoo.com.
Det skulle angiveligt være Richard Taylor og en række af nogle hjælpere, som har fået bilerne til at forsvinde, den 30 november 2013 efter ulykken.

LÆS OGSÅ: Her kan du se Paul Walkers bilsamling

Sagen kører i øjeblikket på, at Taylor skulle gemme en række af bilerne et hemmeligt sted samt at han formentlig allerede har fået solgt en del af bilerne til egen interesse. Bilerne som er forsvundet handler om en BMW M3 fra 2008, en Ford Crown Victoria fra 2006, en GMC truck fra 2004, tre BMW M3 fra 1995 samt en Porsche 911 GT3 RS.
Blandt de andre biler i samlingen kan nævnes en Ford Bronco fra 1995, en Toyota Supra W-Sport R fra 1998, en Nissan 370Z fra 2009, en Audi S4 Quattro fra 2000 og en masse andre.

LÆS OGSÅ: Walker-sag: 6 måneders fængsel for at tage vragdele

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.