fbpx

Mercedes’ udgiver ny C63 AMG-S Coupe Edition 1

Mercedes-Benz har udgivet den kommende C63 AMG-S Coupe Edition 1

Den produktions begrænsede udgave af C63 AMG Coupe, kaldet Edition 1, er blevet udgivet på nettet.

Den vil kunne købes fra den samme dato, hvor den ordinære Mercedes-Benz C63 AMG-S Coupe kommer på markedet.

Edition 1 vil kunne fås med to forskellige eksteriør design. Den første kommer udelukkende til AMG-S modellen, og er en ‘Magno Selenite Grey’ mat lakering med gule strafferinger, som går fra forklappen, hen over taget og ned på bagsmækken. Ligeledes hen af siden, får den gule strafferinger.

For at fuldende designet, får den nogle “ekstremt lette” matsorte performance alufælge med en tilsvarende gul kant. Coupe-S modellen får tilmed keramiske bremser.

Det andet eksteriør design for Edition 1, bliver i en mat ‘Graphite Grey’ lakering. Her vil de keramiske bremser være en tilkøbsmulighed.

Begge modeller kan blive opgraderet med en AMG Aerodynamisk Pakke i højglans sort, der giver bilen en stor underlæbe på fronten, sideskørter og luftbrydere på bagskærmene, en diffuser bagpå mm.

På interiørdelen kommer modellerne med AMG Performance sæder beklædt i Nappa læder. Dørsiderne, armlænet, rattet og sikkerhedeselerne får også gule syninger.

Under hjelmen kan modellen vælges mellem at yde 476 hestekræfter eller 510, fra den 4,0-liters V8 biturbo motor. Undervognen bliver med AMG Rice Control, så den elektronisk kan justeres.

[nggallery id=475]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.