Mercedes-Benz teaser næste generation af LED forlygter

Hver forlygte vil have 84 LED’er

Mens Audi og BMW allerede er rykket videre til forlygter med laser teknologi, brygger Mercedes-Benz videre på næste generation af LED forlygter.

I følge Mercedes’ selv, vil de snart begynde produktionen af de nye lygter som alle vil have hele 84 led’er i hver lygte. Til sammenligning har den nuværende CLS model ‘kun’ 24 stk. De 84 LED’er vil blandt andet hjælpe til med en endnu bedre belysning under kørslen.

Det er samtidig blevet bekræftet at man også vil benytte LED i langlyset i nær fremtid. Som Mercedes’ selv siger:

“Disse nye stærke LED lygter vil kunne belyse vejen i mørke helt op til 600 meter frem, i situationer uden modkørende trafik.”

Til et spørgsmål omkring konkurrenternes udvikling af laser forlygter, kritiserer Mercedes’ denne teknologi. For når LED kan opnå samme styrke som laser lygterne og produceres til en langt lavere omkostning, er der ingen grund til det andet.

 

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!