fbpx

Mercedes-Benz sender ny C-klasse coupe på nettet

Topmodellerne bliver afsløret i næste uge

Mercedes-Benz har taget sløret af den næste C-klasse Coupe familie, på nær den helt store C63 AMG, som vi må vente med til senere.

Den nye C-klasse Coupe er blevet 95 mm længere, 40 mm bredere mens akselafstanden er forøget med 80 mm.

Indtil nu er der kun kommet informationer ud omkring C300 udgaven samt 4Matic med en 2,0-liters turboladet motor med 241 hestekræfter. Det forventes dog at Coupe udgaven får de samme motorvarianter som sedan- og stationcarversionen, gearkasser og luftundervogne.

Mercedes-Benz sender ny C-klasse coupe på nettet, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests Mercedes-Benz sender ny C-klasse coupe på nettet, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

De nye modeller er som altid proppet med sikkerhedsudstyr og assistentudstyr. Denne gang er Mercedes’ klar med f.eks en adaptive cruise control op til 200 km/t, bremseassistent, ’active lane assist’ og en parkeringshjælp med 360 graders kamera.

En ny funktion til kabinen, er den navigationsstyrede aircondition. Den kan selv slukke hvis du passerer en tunnel og tænde op igen, når du er ude.

De komplette detaljer kommer i de næste uger, forud for bilens debut ved dette års Frankfurt Motor Show i midten af september.

I Europa vil bilen komme til salg allerede inden slutningen af i år, mens den amerikanske udgave må vente til næste forår. Den amerikanske udgave kommer tilmed  udelukkende med LED forlygter, nøglefri start, sportsundervogn og panorama glastag.

Som tilkøb vil den kunne fås med en AMG pakke, som giver den AMG-inspireret kofangere, sideskørter, diamant frontgrill med krom detaljer samt 18-tommer AMG fælge, sportspedaler og et rat med flad bund.

Topmodellerne Mercedes-Benz C63 AMG og C63 S Coupe AMG bliver udgivet den 19 august.

[nggallery id=455]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.