fbpx

Mercedes-Benz GLE63 AMG S Coupe får 577 hestekræfter

Som følge af et preview i sidste uge, har Mercedes’ udgivet den nye GLE63 AMG S Coupe

Den nye Mercedes-Benz GLE63 AMG S Coupé skal tage kampen op mod den næste BMW X6 M. Crossover’en får i AMG udgaven en mere aggressiv front hvor grillen får en enkelt bar, kofangeren får større luftindtag og så kommer der højglans sorte detaljer. Derudover får den LED forlygter, fire udstødningsrør og 22-tommer letvægts alufælge i titanium grå.

I kabinen er der ikke meget forskel fra den normale model, men i AMG udgaven får den et rat med flad bund, nappa læder sportssæder og nyt speedometer med kulfiber. Dertil kommer der læder på instrumentbordet, varme- og ventileret forsæder mens man kan vælge mellem kulfiber- eller piano sorte detaljer til kabinen. Modellen får også rustfrie pedaler, AMG måtter og Harman Kardon højtalere.

Under motoren får bilen en 5.5-liters V8 motor som yder 577 hestekræfter og 760 Nm. Gearkassen er en AMG Speedshift Plus 7G-Tronic og så har den 4Matic firehjulstræk. Det gør at den kan ramme 100 km/t på bare 4.2 sekunder.

GLE63 AMG S Coupe får en AMG Ride Control sports undervogn, et ‘Active Curve System’ samt ‘Sports Direct-Steer’ styretøj. Dertil kommer den med ventileret sportsbremser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.