fbpx

Mercedes-Benz C63 AMG og AMG S offentliggjort

Her er den nye Mercedes-Benz C63 AMG, som debuterer på Paris Motor Show

I går kom de første teaser billeder ud, af den kommende Mercedes-Benz C63 AMG, fulgt op af den fulde fotoserie og informationer, som du ser her.

Begge modeller, om du vælger stationcar eller sedan, kan fås som C63 AMG samt C63 AMG S. De får deres 476 hestekræfter og 650 Nm leveret fra en 4,0-liters V8 motor med twin-turbo. I topmodellen C63 AMG S, øges ydelsen dog til 510 hestekræfter og 700 Nm.

Den nye C63 AMG Sedan klarer 0-100 km/t på bare 4,1 sekunder, mens stationcar udgaven skal bruge 0,1 sekunder mere på samme sprint. S-Sedan gør det rent på 4 sekunder, mens stationcar udgaven her, skal bruge 4,1 sekunder. Alle fire modeller er elektronisk begrænsede til 250 km/t på toppen.

Gearkassen i den nye C63 AMG, er en AMG Speedshift MCT 7-trins sportsgearkasse, som lover at være hurtigere end tidligere – specielt i manuel og Sport+ indstillingerne. Her får den øget respons ved hjælp fra hardware og software optimering. Mercedes-Benz bekræfter yderligere, at selv aluminiums gearskift pedalerne på rattet, har hurtigere respons en tidligere.

C63 AMG har fået et mekaniske differentiale spær på baghjulene, mens du i S-modellen får det som elektronisk. Til begge modeller kan der tilkøbes et performance udstødningssytem, og i S-modellerne har man tilføjet motorophæng direkte fra AMG GT modellen, som gør at de kan tilpasse deres stivhed på sekunder, alt efter kørselsforholdene og din kørestil.

På C63 AMG får du som standard 18-tommer 10-eger alufælge i titanium grå, mens S-modellerne får større 19-tommer fælge med fem-eger titanium grå poleret look. Dertil kan der tikøbes keramiske bremser og sportsdæk til S-modellerne.

Edition 1
Mercedes-Benz til også tilbyde Edition 1 modeller af begge varianter. De vil kunne fås med lakeringer som: Polar hvid, Palladium sølv metal, Iridium sølv metal,  lys Designo diamant hvid, Obsidian sort metal og så den specielle AMG-only Designo Iridium sølv magno, som er en form for matgrå. Edition 1 fås med 19-tommer krydseger fælge og en ‘night package’, som giver bilen en række detaljer i sort højglans.

Edition 1 modellerne kan også kendes på de røde detaljer, som vil gå igen på sidespejlene, frontgrillen, de sorte udstødningsrør samt en række steder i kabinen.

Alle fire modeller vises frem for første gang i næste uge, til Paris Motor Show som går i gang den 2 oktober. Her vil man også kunne opleve den nye Mercedes-Benz AMG GT.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.