fbpx

Mercedes-Benz C63 AMG Black Series Sedan til salg

Nu kan du købe en C63 AMG Black Series med bagdøre – på svensk!

På den svenske salgsside Blocket.se er der blevet sat en Mercedes-Benz C63 AMG Black Series til salg – med bagdøre! Og til de skarpe, så ved vi at Mercedes’ selv aldrig har bygget en sedan udgave, af Black Series udgaven. Så her er der tale om et unikt projekt, lavet hjemme i garagen.

Bilen er en Mercedes-Benz C63 AMG fra 2013 med kun 1500 svenske mill på klokken, og aldrig kørt om vinteren. Den er fuldt udstyret med komplet Black Series bodykit hele vejen rundt, gearskifte pedaler på rattet, super fede sportssæder i sorte og orange, xenon lys, Keyless Go, AMG Drivers Pakke, Harman Kardon højtalere, matsort folie uden på men blanksort inden under og meget mere.

Bilen står i Frankrig hos en kunde pt., og annoncen ønsker kun seriøse henvendelser. Der er desværre ingen informationer omkring bilens specifikationer, så motorydelse og den slags må vi lade fantasien om.

Bilen er sat til salg for 699.000 SEK, og det er firmaet Select Cars Syd AB som har den.

[nggallery id=349]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.