fbpx

Mercedes-Benz C450 AMG Sport får 362 hestekræfter

Mercedes-Benz har vist deres C450 AMG Sport frem til Detroit

Denne nye version af C-klassen, er placeret lige under toppen C63 AMG. Den får en 3,0-liters V6-motor med twin-turbo, som har fået en række af opgraderinger. Deriblandt øget turbotryk. Det gør at den ender på en ydelse af 362 hestekræfter og 517 Nm.

Bilens kræfter går til hjulene via et 4Matic firehjulstræk og en 7G-Tronic syv-trins gearkasse, og det gør at den rammer 100 km/t på bare 4.9 sekunder som sedan udgave, mens den er 0.1 sekunder langsommere som stationcar. Begge modeller får en topfart, som er elektronisk begrænset til 250 km/t.

Den nye Mercedes-Benz C450 AMG Sport kommer med 18-tommer fælge i dæk med størrelsen 225/45 foran og 245/40 bagtil. Bremserne bliver 360 mm foran og 320mm ventilerede stålskiver bagtil med grå kalibre. De visuelle ændringer er dog begrænset til en anden forkofanger med større kølerkanaler, sorte sidespejle, en anden frontgrill, mørk-krom udstødninger og en lille hækspoiler bagpå for sedan modellen, mens stationcar modellen får en tagspoiler.

På interiøret er det også begrænset hvad den får af nye ting, men den får dog et rat med flad bund, røde seler, sportsæder, røde syninger, alupedaler og andre små ændringer.

Salget af den nye C450 AMG Sport er planlagt til allerede at ske de kommende måneder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.