fbpx

Mercedes-Benz A45 AMG får en upgrade

GAD Motors tuner på A45 AMG, og giver den mere power samt en underlig farve

 

Mercedes-Benz A45 AMG får en upgrade, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
GAD Motors A45 AMG

Tunerne fra GAD Motors har opgraderet lidt på den i forvejen kvikke Mercedes-Benz A45 AMG.

Deres hovedfokus lå på at få boosted den 2,0-liters 4-cylindret motor med turbo, som standard yder 360 hestekræfter og 450 Nm. Ved at remappe ECU’en i bilen, lykkedes det at opnå en effektforøgelse på 430 hestekræfter og 550 Nm. Det er dog kun første stadie på deres tunings program for A45 AMG, og GAD Motors forklarer at de stadigvæk har plads til forbedringer og justeringer.

Som resultat af denne forøgelse, rammer A45 AMG nu 0-100 km/t på bare 4,1 sekunder. Standard er samme tid 4,6 sekunder, mens 0-200 km/t er sat ind hele tre sekunder hurtigere end normalt – 14,3 sekunder gøres det på nu.

Ud over motor tuningen på bilen, har de sat sorte OZ Racing Superforgiata multiegerede fælge på med Pirelli dæk, mens at karossen har fået en ny farve i folie, som gør den næsten helt lime.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.