fbpx

MEGA-GALLERI: Til gigantisk biltræf i Thailand

Teresa endte i et kæmpe biltræf, under en ferie i Thailand

Nexzter Connection The UnderUp 2019, This Saturday!

See you all @ Feb 02,2019!!! .#NexzterConnectionTheUnderUp2019#Nexzter #Michelin#Singha #Idemitsu#Fortron #S9 #Redbull#BoxzaracingVidro Cr: Atikun Reusing

Slået op af Connection Thailand i Tirsdag den 29. januar 2019

Foto: Teresa Lynge Qvist

Til biltræf i det øde Thailand

Vi snakker tit om her på redaktionen, hvordan det mon ville føles at opleve, hvis man tog til et vildt fremmed land, og pludselig endte op i et gigantisk biltræf eller lignede, helt uden at vide hvad der foregik. Og det kan man sige var tilfældet, her.

En pige fra Nordjylland ved navn Teresa, som selv er ejer af en Mitsubishi Lancer Evolution (af den “rigtige” årgang), var på ferie i Thailand, nærmere betegnet i Hua Hin.

Da Teresa, hendes kæreste og forældrene skulle til at slutte ferien af med tre dage i Bangkok, besluttede de sig for at kontakte en Thailandsk bilfotograf, og høre om der mon skulle findes noget biltræf eller arrangement i nærheden – og det gjorde der.

LÆS OGSÅ:
SE FORMULA DRIFT LIVE HER - LONG BEACH, CA
Yep, det ER en Toyota Carina E, som ellers bare bliver skrottet herhjemme

Nexzter Connection the Under Up 2019

Vi har derfor modtaget dette gigantiske galleri fra Teresa, fra biltræffet “Nexzter Connection the Under Up 2019”, som blev afholdt på Panthum Thani Speedway i Bangkok.

Begivenheden blev tilfældigvis afholdt den samme dag, som de landede i Bangkok. Derfor satsede de på at tage en taxa dertil, og fordi at det var et godt stykke uden for hovedstaden i et øde område, havde de problemer med at komme hjem igen bagefter. Herude gik der ingen taxaer, og ingen snakkede engelsk eller kunne hjælpe dem med at få fat i en taxa. Men til sidst endte en lokal ung gut med, gerne at ville køre dem tilbage til Bangkok.

Nexzter Connections THE UNDER UP 2019

Racewear นำบรรยากาศงาน.Nexzter Connections THE UNDER UP .มาฝากเพื่อนๆ Racewear กันครับ

Slået op af RACE WEAR i Tirsdag den 5. februar 2019

Teresa fortæller at de slet ikke vidste hvad de kunne forvente, og så endte hele oplevelsen med at være så vild. Oceaner af vilde ombyggede japanske biler holdt side om side, mens der blev kørt drifting.

LÆS OGSÅ:
BMW præsenterer ny 1-serie

.. Hun fortæller til slut, at svigermekanikken dog blev sat af på hotellet, så de ikke skulle udsættes for den larm og nørderi.

Nyd det kæmpe galleri fra Nexzter Connection the Under Up 2019, lige her:

[nggallery id=1012]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.