fbpx

MEGA-galleri: Lovlig streetrace i Odense, 28-04-2018

Vi tog til Racedays.dk lovlige streetrace i Odense. Se billeder og video fra aftenen her

VIDEO KOMMER

Der var lagt op til masser af lovlig gaderace i industrien i Odense, da Racedays.dk bankede op for endnu en omgang streetrace. Vi drog til Odense, for at være med.

Vi ankom tidligt på aftenen, allerede før det startede klokken 18:00. Og der gik ikke længe, før at der holdt mange deltagerbiler i rækken udenfor. De kom ind, og straks efter begyndte publikum at ankomme – en kø, som på et tidspunkt var ret lang, men arrangøren havde styr på det og lukkede hurtigt og nemt folk ind.

MEGA-galleri: Lovlig streetrace i Odense, 28-04-2018, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Der var over 80 biler som deltog i ræset, og de fik kørt over 250 løb i alt fra klokken 20:00-24:00. Rigtig mange løb, specielt når man tager i betragtning at der ikke var en retur vej. Derudover kunne man deltage med sin bil, fra blot 100 kroner. Skulle man ind og se på, så måtte du slippe en flad 50 krone. Rigtig fine priser!

Der var selvfølgelig også sat toilet op og mad faciliteter, så der var lidt til ganen og til den rumlende mave.

Vejret var med os hele dagen, og hen på aftenen synes det at ligne at der kom endnu flere publikum for at se på. Et fast tal kan vi ikke give på antallet, men op mod 1.000 personer kom og kiggede på.

Lidt for enhver smag

Blandt de mange deltagende køretøjer, var alt fra helt langsomme nye fabriksbiler til hæsblæsende dragstere som ankom i lastbiler og på trailere. Nogle af de vilde gadebiler var den hårdtpumpede Volkswagen Vento, som rygterne siger har over 580 hestekræfter, på forhjulene! Et par frække BMW E36 M3 gav den også gas, en sort Mazda RX7, nogle Honda Civics, et par gamle Opel’er, en helt ny Hyundai i30N, Supra og Nissan Sunny mfl.

MEGA-galleri: Lovlig streetrace i Odense, 28-04-2018, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests MEGA-galleri: Lovlig streetrace i Odense, 28-04-2018, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Derudover var den vanvittige BMW dragster med sidepipe, bur, faldskærm og gigantiske bagdæk noget af en røgmaskine, ud over den blå Chevrolet Nova og Camaro, som alle satte vanvittige tider.

Så der var virkelig noget for enhver smag.

Næste race er i København

Når vi rammer næste weekend, så holder Racedays.dk lovlig race på Aveøre Holme i København. Her kan du selv komme ud og deltage med din bil fra 150 kroner, og som publikum for 100 kroner.

Der er selvfølgelig også mulighed for at deltage med din motorcykel. Se alle priser her.

Datoen er 05-05-2018, og der er teknisk kontrol fra klokken 12:00. Se alle informationerne om ræset på Avedøre Holme lige her.

Du finder også alle de generelle praktiske informationer, lige her.

Se billeder fra dagen i galleriet herunder.

[nggallery id=785]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.