fbpx

McLaren viser unik P1

McLaren er klar med en unik P1 til Goodwood festivallen

McLaren har gjort en helt speciel P1 klar, som er inspireret af Alain Prost. Bilen får debut på dette års Goodwood festival.

Superbilen har sin inspiration fra udseendet af hjelmen, som den fire-dobbelte F1 verdensmester Alain Probst havde. Det er med farven hvid med blå og rød grafik.

Der er dog ikke foretaget andre ændringer på McLaren P1. Bilen yder som standard på sin hybrid teknologi, 737 hestekræfter og 900 Nm. Med tilføjelsen af den elektriske motor (179 ekstra hestekræfter) ender den på en samlet ydelse på 916 hestekræfter. Motoren er en 3,8-liters V8 med twin-turbo.

McLaren vil også vise den mest sjældne bil de nogensinde har bygget frem, til Goodwood. Det er den helt unikke McLaren F1 GT med chassis nummer #58F1GT der kun blev bygget tre eksemplarer af. Den blev bygget efter den kendte McLaren F1 GTR ‘Longtail’, som kørte under GT Racing serien i 1997 sæsonen.

[nggallery id=420]

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.