fbpx

McLaren: Kevin bliver i teamet som reservekører

Idag blev fremtiden afgjort for danske Kevin Magnussen hos McLaren teamet

Opdateres…

Efter flere rygter denne morgen, har McLaren nu bekræftet at deres næste lineup bliver foruden Kevin Magnussen. Han fortsætter som reservekører og testkører for teamet, ud over at han skal køre østens form for DTM, nemlig den hardcore SuperGT serie for Honda. Så det betyder at McLarens nye teammates nu bliver Jenson Button og Fernando Alonso.

McLaren har besluttet at beholde Jenson Button til næste års sæson på bekostning af Magnussen. Men han bliver ikke smidt på porten, men blot sat på bænken.

Derudover har McLaren valgt at skifte motorleverandør. Så i stedet for at blokken kommer fra Mercedes, skal den i fremtiden komme fra Honda til næste års MP4-30 racerbil. Med det nye team betyder det også, at Jenson Button (34) og Fernando Alonso (33) nu bliver det ældste og mest erfarne køreteam i 2015 sæsonen af Formel 1.

“Jeg ville godt have set ham komme igen i næste sæson. I starten var han en anelsen uerfaren, ramte de andre og den slags. Men derefter kom han tilbage, havde overskuddet og var bare så meget mere erfaren. Så derfor ville jeg godt have set ham igen i den næste sæson”, udtaler Jason Watt under en dansk live udsendelse hos Ekstra Bladet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.