fbpx

McChip bygger vanvittig Audi R8 V10!

McChip har udgivet en enorm ombygning af en Audi R8 V10 – og den må køre på vejen!

Det er ikke hver dag, at man ser så omfattende ombygninger når det kommer fra tysklands mange tuningsfirmaer. Men denne gang har tunerne fra McChip lavet et monster af en Audi R8 V10, som endda må køre på vejen!

Der er tale om projektet ‘Projekt Potter & Rich Recon MC8 V10 FSI Supercharged’, som er en meget ombygget Audi R8 V10.

Den er bygget på den tidligere generation af Audi R8 med Lamborghini gener. Den har fået et kulfiber chassis og en omfattende motortuning, så den nu yder 850 hestekræfter.

På interiørdelen har den fået masser af Alcantara, og bag de store fælge har den fået nye Brembo bremser samt en KW racer undervogn. Udstødningen er blevet udskiftet til et Capristo. Og så har den jo selvfølgelig fået en massiv hækspoiler, så den nærmest ligner en Audi R8 DTM!

Nyd billederne her og videoen i toppen. Du kan også se flere billeder af den omfattende ombygning på deres facebookside, her.

[nggallery id=459]

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.