fbpx

Mazda tuner syv modeller til Tokyo Auto Salon

Showet starter den 9 januar

Hvis du gæster Tokyo Auto Salon i 2015 den 9 januar, vil Mazda meget gerne vise dig syv ombyggede modeller. De får alle officiel debut på showet. Og det er til trods for at showet ellers er for aftermarket udstyr og tuning.

Tokyo Auto Salon finder sted den 9-11 januar 2015, i hovedstaden i Japan.

Blandt udvalget af Mazda modellerne, vil man kunne opleve en baneudgave af MX-5 Roadster, som blev vist tilbage i november i år. Racerudgaven har en firecylindret 2,0-liters Skyactive-G motor.

Dertil kan man opleve en sænket udgave af CX-3 SUV modellen, som har fået nye kofangere foran og på siderne, nye sorte fælge og røde bremse kalibre. Mazda2 (som kaldes Demio i Japan) har fået samme nye bodykit som CX-3, og får sin premiere under navnet Demio Racing Concept.

Mazda3 (kaldet Axela i Japan) bliver vist frem som hatchback- og sedan udgaver. Begge får nye sideskærme, fælge, forkofanger og en karakteristisk lakering. Hatch udgaven kommer i hvid, mens sedan modellen kommer i rød med grå striber.

Mazda6 (Atenza i Japan) kommer også i en ombygget udgave, og CX-5 kommer i en grå version med lakeret detaljer og nye mørkegrå alufælge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.