fbpx

Mandig 2014: UrbanRangerCamp.dk

Vi tog til Mandig 2014 messen i Tap1, hvor vi mødte UrbanRangerRamp.dk

Under Mandig 2014 messen i Tap1 hallerne, besøgte vi standen hos UrbanRangerCamp.dk. Her fik du en lille smagsprøve på, hvad du ude på Refshaleøen har mulighed for at prøve kræfter med. Det er nemlig muligt at komme ud som enten firma, privatperson, ved fødselsdage eller andet, og klatre rundt i 50 meters højde! Kan du gennemgå de forskellige udfordrende baner, kan du derved kalde dig for en sand actionman!

Læs også: ALT fra Mandig 2014!

Til Mandig messen havde UrbanRangerCamp taget en sort stigebil med. Sådan en man i lufthavnen bruger til at få passagererne op på flyveren, når der ikke er en gate. Bilen skulle symbolisere produktet, at komme ud og klatre, og havde man mod på det, kunne du gå op af stigen og hoppe ud i et af de to reb, og komme ned igen den vej.

Se mere i videoen i toppen.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!