fbpx

Mandig 2014: Mercedes-Benz CPH

Vi tog til Mandig 2014 messen i Tap1, hvor vi mødte Mercedes-Benz CPH

Under Mandig 2014 messen i Tap1 hallerne, besøgte vi standen hos Mercedes-Benz CPH. Her så vi nærmere på den helt nye Mercedes-Benz S500 Coupé samt de andre tre modeller de havde stående, blandt andet den frække Mercedes-Benz CLS 63 AMG Shooting Brake!

Læs også: ALT fra Mandig 2014!

I videoen interviewer Debbie Mercedes-Benz CPH drengene, som blandt andet fortæller nærmere om forlygterne på den nye S-Coupé, som indeholder en masse smaragder sten i forlygterne, vi får vist bagklappen som kan åbne og lukke automatisk ved hjælp af foden så du nemmere kan laste bilen og den helt specielle mørkeblå lakering. Derudover kommer får vi et tip om, at det nok ikke er en god ide at køre med fuld hastighed ned af Autobahn, med den påsatte cykel på taget af CLS AMG Shooting Brake’en.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.