fbpx

Mandig 2014: Heino Cykler

Vi tog til Mandig 2014 messen i Tap1, hvor vi mødte Heino Cykler

Under Mandig 2014 messen i Tap1 hallerne, besøgte vi standen hos Heino Cykler. Og skal du have en cykel som erstatning til din bil, så er der et stort udvalg hos dem.

Hvis du ikke var klar over det, så er du faktisk ikke længere nødt til at drage langvejs, for at prøve kræfter med udfordrende veje og bjerge på din racercykel, for hos Heino Cykler kan du nemlig få en hjemmetræner, som er en tablet skærm sat sammen med en cykel uden baghjul. Disse to sat sammen, kan så automatisk vise en rute på skærmen, hvor cyklen så modtager den tilsvarende modstand, mens man cykler.

Læs også: ALT fra Mandig 2014!

Derudover skulle vi høre nærmere på hvad de havde med at dyre to-hjulede. Og toppen var den specielle Specialized S-Works Venge McLaren racercykel, som er hele 15% lettere end den normale. Den er bygget op med blandt andet elektroniske gear og kulfiber hjul, og kan bæres med en enkelt finger. Den kostede intet mindre ned 100.000 kroner!

Se mere i videoen i toppen.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.