fbpx

Mad Mike lander i Danmark til Auto Show 2017

Når Danmarks nye bilmesse Auto Show 2017, går i luften, bliver det med legenden Mad Mike som gæst

Når Boosted til september lancerer Danmarks nye bilmesse, Auto Show 2017, bliver det noget ud over det sædvanlige. Det er nemlig lykkes at få legenden Mad Mike til Danmark, med hans intet mindre end 1.200 hestekræfter stærke Mazda MX-5! En kombination der går sidelæns!

Normalt er Mad Mike kun repræsenteret i det store udland, men nu er det altså lykkedes at få det store navn på plakaten, når bilmessen løber af stablen i Odense Congress Center den lørdag den 2 og søndag den 3 september 2017.

1.200 heste under hjelmen
Når Mad Mike lander i Danmark, er det med hans velkendte Mazda MX-5. En lille to personers cabriolet, som er alt andet end standard. Under hjelmen er den udstyret med en 1.200 hestes Wankel-motor. Han kommer hele vejen fra New Zealand, og vil lave vilde showopvisninger i livearenaen ude foran Odense Congress Center, når bilmessen slår dørene op for første gang.

LÆS OGSÅ:
Galleri: Lørdagstræf i Ishøj 23-07-2016

Du kan købe din billet og læse alt om showet, på hjemmesiden www.Auto-Show.dk.

[nggallery id=672]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.