Mad Mike lander i Danmark til Auto Show 2017

Når Danmarks nye bilmesse Auto Show 2017, går i luften, bliver det med legenden Mad Mike som gæst

Når Boosted til september lancerer Danmarks nye bilmesse, Auto Show 2017, bliver det noget ud over det sædvanlige. Det er nemlig lykkes at få legenden Mad Mike til Danmark, med hans intet mindre end 1.200 hestekræfter stærke Mazda MX-5! En kombination der går sidelæns!

Normalt er Mad Mike kun repræsenteret i det store udland, men nu er det altså lykkedes at få det store navn på plakaten, når bilmessen løber af stablen i Odense Congress Center den lørdag den 2 og søndag den 3 september 2017.

1.200 heste under hjelmen
Når Mad Mike lander i Danmark, er det med hans velkendte Mazda MX-5. En lille to personers cabriolet, som er alt andet end standard. Under hjelmen er den udstyret med en 1.200 hestes Wankel-motor. Han kommer hele vejen fra New Zealand, og vil lave vilde showopvisninger i livearenaen ude foran Odense Congress Center, når bilmessen slår dørene op for første gang.

Du kan købe din billet og læse alt om showet, på hjemmesiden www.Auto-Show.dk.

[nggallery id=672]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!