Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

M-familien udvides med X3 M og X4 M

Begge modeller kommer også som Competition varianter, og yder fra 480 hestekræfter

BMW lancerer nu to nye M-modeller i rækken af de mange sportsvogne, så der nu også kan fås en BMW X3 M og en BMW X4 M. Begge modeller kommer også som Competition-udgaver, og lanceres til sommer.

Ny motor under hjelmen

Under motorhjelmen på de to nye modeller, findes en ny sekscylindret motor. Det er den kraftigste sekscylindrede benzinmotor nogensinde i en BMW M-Model, og den yder 480 hestekræfter og 600 Nm på en 3,0-liters motor med M TwinPower Turbo.

Derudover kan du få bilen med bi-turbo, men så skal du op og have fat i Competition udgaven. Går du den ekstra mil, så yder den pludselig 510 hestekræfter med samme 600 Nm i både BMW X3 M Competition og BMW X4 M Competition.

M-familien udvides med X3 M og X4 M, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests M-familien udvides med X3 M og X4 M, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Aktivt differentiale

Fordelingen af kræfterne i bilerne, bliver uddelt via M xDrive og et aktivt M differentialespær. Ud gennem den ottetrins M Steptronic automatgearkasse, kommer de mange kræfter ud til xDrive firehjulstræk systemet. Det nye xDrive firehjulstræk, havde sin debut i den nye BMW M5.

Med BMW X3 M og BMW X4 M, er bilerne som udgangspunkt med baghjulstræk. Men ønsker du firehjulstræk, så indstilles de nemt til dette. Begge biler går fra 0-100 km/t på bare 4,2 sekunder, mens varianterne med permanent firehjulstræk (Competition udgaverne) rammer 100 km/t på bare 4,1 sekunder.

M-familien udvides med X3 M og X4 M, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Lækker teknik

De nye performance biler får en undervognsteknologi, som giver tre valgfrie indstillinger alt efter dit kørselsbehov.

Bilerne fås også med den M specifikke styring inklusive M Servotronic og M bremser, mens de 20 tommer M letmetalfælge fuldender bilernes look.

Udstyrslisten på bilerne er omfattende, og inkluderer blandt andet sportssæder, læderindtræk, M specifik instrumentering, LED-lygter, HiFi-højtalersystem og ConnectedDrive navigationspakke.

I Competition udgaverne får du 21 tommer M letmetalfælge og M sportsudstødning, og fra august måned tilbydes en M Carbon eksteriørpakke, som f.eks giver andre luftindtag og sidespejle.

Alle fire modeller lanceres i juli måned.

[nggallery id=1017]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.