M-familien udvides med X3 M og X4 M

Begge modeller kommer også som Competition varianter, og yder fra 480 hestekræfter

BMW lancerer nu to nye M-modeller i rækken af de mange sportsvogne, så der nu også kan fås en BMW X3 M og en BMW X4 M. Begge modeller kommer også som Competition-udgaver, og lanceres til sommer.

Ny motor under hjelmen

Under motorhjelmen på de to nye modeller, findes en ny sekscylindret motor. Det er den kraftigste sekscylindrede benzinmotor nogensinde i en BMW M-Model, og den yder 480 hestekræfter og 600 Nm på en 3,0-liters motor med M TwinPower Turbo.

Derudover kan du få bilen med bi-turbo, men så skal du op og have fat i Competition udgaven. Går du den ekstra mil, så yder den pludselig 510 hestekræfter med samme 600 Nm i både BMW X3 M Competition og BMW X4 M Competition.

Aktivt differentiale

Fordelingen af kræfterne i bilerne, bliver uddelt via M xDrive og et aktivt M differentialespær. Ud gennem den ottetrins M Steptronic automatgearkasse, kommer de mange kræfter ud til xDrive firehjulstræk systemet. Det nye xDrive firehjulstræk, havde sin debut i den nye BMW M5.

Med BMW X3 M og BMW X4 M, er bilerne som udgangspunkt med baghjulstræk. Men ønsker du firehjulstræk, så indstilles de nemt til dette. Begge biler går fra 0-100 km/t på bare 4,2 sekunder, mens varianterne med permanent firehjulstræk (Competition udgaverne) rammer 100 km/t på bare 4,1 sekunder.

Lækker teknik

De nye performance biler får en undervognsteknologi, som giver tre valgfrie indstillinger alt efter dit kørselsbehov.

Bilerne fås også med den M specifikke styring inklusive M Servotronic og M bremser, mens de 20 tommer M letmetalfælge fuldender bilernes look.

Udstyrslisten på bilerne er omfattende, og inkluderer blandt andet sportssæder, læderindtræk, M specifik instrumentering, LED-lygter, HiFi-højtalersystem og ConnectedDrive navigationspakke.

I Competition udgaverne får du 21 tommer M letmetalfælge og M sportsudstødning, og fra august måned tilbydes en M Carbon eksteriørpakke, som f.eks giver andre luftindtag og sidespejle.

Alle fire modeller lanceres i juli måned.

[nggallery id=1017]

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker