fbpx

Luksus bolig som du godt vil eje

Se denne bolig, som har plads til 16 biler og eget værksted

Luksus bolig som du godt vil eje, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests
Drømmebolig

Dette hus er noget de færreste får råd til. Det er et hus de færreste har fantasi til at få bygget. Det er et hus, med indhold i så høj kvalitet, at det er noget de færreste når at opnå i livet.

Der er tale om et hus, som formentlig ejes af en person som er meget glad for biler – og ikke mangler penge. I West Bellevue er dette vidunder placeret, og rummer plads nok til 16 biler, to soveværelser, tre badeværelser, en bil elevator, træningscenter og egen lounge i ‘Ferrari stil’. Man kunne fristes til at tro, at det var en Formel 1 køre som ejer stedet. Men det ved vi dog ikke med sikkerhed.

På billederne ses en masse biler. Her i blandt en Ferrari 458 Italia i indkørslen, en Aston Martin, en Ferrari California, en Porsche 911 Turbo mm.

Stedet kan blive dit, for 4 millioner dollars.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.