fbpx

Lovlig 201-meter gaderace i Kalundborg!

Kalundborg vil på landkortet, så nu arrangeres der lovlig 201-meter gaderace

Det er de to personer fra Borgerinitiativet i Kalundborg, René Vesterlund og Jørgen Faye, som sammen vil sætte Kalundborg på landkortet og gøre byen mere attraktiv at bo i. Så derfor er der for første gang blevet arrangeret lovlig gaderace på 201-meter i byen, og du kan være med!

Det hele kommer til at foregå lørdag den 9 juli 2016 på Asnæsvej ved Asnæsværket i Kalundborg. Kalundborg Kommune er med på ideen, og løbet er åbent for alle.

Der bliver kørt i to klasser. En klasse for amerikanerbiler, og en for alle andre biler. Det forventes at der kommer mindst 1500 personer til arrangementet, som gerne skulle blive en årlig tilbagevendende begivenhed.

Kvickly i Kalundborg er gået med i kampen, og står derfor for at tilbyde mad og drikke på dagen.

Indskrivningen af bilerne starter klokken 11, og selve løbene køres fra 13-15. Der er præmier til første- og andenpladsen.

LÆS OGSÅ:
1000 Nm med tysk Väth tuning

Det koster 40 kroner at komme ind, og børn under 12 år er gratis. Der sættes ligeledes hegn op samt betonklodser og efter hvert løb kører bilerne rundt og tilbage til starten.

Deltagerprisen er 250 kroner, og der kan kun deltages i biler med nummerplader.

Du kan se det sidste nye på deres Facebook side lige her.

Billederne er fra et tidligere lovlig gaderace på Avedøre Holme i København

[nggallery id=579]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.