fbpx

Letvægts super Bentley

Bentley laver 100 kilo lettere Continental GT3-R

 

Letvægts super Bentley, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

 

300 biler bliver bygget
Bentley har taget sløret af den limiterede Bentley Continental GT3-R, som er baseret på baneudgaven Continental GT3. Gadeversionen kommer som en lettere udgave, med mere power under hjelmen.

Som følge af flere rygter og spyshots, udgiver de nu detaljerne om den onde GT3-R version. Den har blandt andet tabt 100 kilo ved at fjerne bagsæderne samt tilføje et titanium udstødningssystem og letvægts 21-tommer fælge med Pirelli dæk.

Ud over vægttabet er GT3-R også blevet mere brutal under hjelmen. Den er nu kraftigere end GT V8 udgaven, fordi at den store 4,0-liters twin-turbo V8 motor har fået at boost og  ny software, så den nu yder 580 hestekræfter og 700 Nm. Førhen var det 528 hestekræfter og 680 Nm. Gearkassen er en otte-trins ZF-automat kasse, som sender kræfterne ud til hjulene via et firehjulstræk.

Lavere topfart
Som resultat på flere kræfter og lettere vægt, rammer Bentley Continental GT3-R nu 100 km/t på 3,8 sekunder. Det er 0,7 sekunder hurtigere end GT V8 S. Gearkassen er også modificeret en smule, og har fået kortere gearing. Topfarten sættes ind ved 273 km/t hvor det før var sat til 309 km/t.

GT3-R vil som sagt blive lavet i begrænset omfang, og antallet er sat til 300 biler. Alle får denne hvide Glacier White lakering med glaseret kulfiber kontraster rundt om forlygterne, kofangerne og grillen mens der hen af siden kommer disse sorte to-tonede grønne detaljer.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.