Lego: Her er vores Ferrari F40

Lego har udgivet en video, med deres Ferrari F40 byggesæt

Nu kan du blive en ægte bilbygger, i legoklodser. Det er nemlig blevet muligt at bygge en Ferrari F40 i det populære legetøj.

Sættet er en del af Creator serien og indeholder hele 1158 dele. Når bilen er færdig fylder den 27 cm i længden, 8 cm i højden og 14 cm i bredden. Derudover har den pop-up forlygter, døre som kan åbne samt et detaljeret interiør med racersæder og dørhåndtag.

Lego har arbejdet tæt sammen med Ferrari om bilen, for at gøre den så realistisk som muligt. Under udviklingen fik de produceret nogle unikke vinduer på bilen samt hjul, udelukkende til denne model.

Du kan købe sættet senere på måneden, og priserne starter på 99.99 Euro. Så det bliver spændende at se hvad Bilka og alle de andre, ender med at sælge dem for.

Vis mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADBLOCKER OPDAGET

Pro-Street.dk er drevet af 100% frivillige kræfter, og vi lever af reklamer. Derfor har vi sat en AdBlocker på, for at kunne vise reklamer til dig, så vi kan have en indtjening. Det håber vi giver mening, for dig, så du fortsat kan komme forbi vores website, og få dit fix af bilnyheder!