fbpx

Lego bygger full-size Bugatti Chiron

Shmee tager et kig på den store legobil

Du har sikkert allerede set den og læst om den, for når Lego begiver sig ud i projekter der omhandler noget med biler, så går historierne verden rundt på et øjeblik.

Den kæmpe store legobil af en Bugatti Chiron, bygget i Lego Technic, er noget af et mesterværk. Bilen er identisk i størrelsen med den rigtige bil, og kan rent faktisk køre.

Farven og formerne på Legobilen er uhyre realistiske med den ægte vare, og detaljerne er enorme. Og i denne video tager Shmee150 dig med hele vejen rundt, som var det et preview af en rigtig bil.

Legobilen kan rent faktisk køre

Mens Lego varianten af den lyn hurtige Bugatti Chiron er bygget på en stålramme, er det noget lidt andet end den ægte vare. Dog kræver legetøjs-varianten ikke noget lim for at holde sammen.

Lego-Chiron er bygget med 2,304 små motorer, 4,032 små tandhjul i gearene og 2,016 andre samlinger, alt sammen direkte fra Lego Technic afdelingen.

LÆS OGSÅ:
TEST: BMW Gran Tourer imponerer

Motorerne yder 5,3 hestekræfter og omkring 92 Nm. Det kan få den 1,500 kilo tunge Lego-Chiron til at køre hele 20 km/t!

Lygterne har samme animation som den rigtige Chiron

Hvad angår detaljerne på bilen, så er forlygterne på Lego-varianten noget helt for sig selv. De benytter et nyt transperent Lego Technic design, som gør at lyset i forlygterne har samme animation, som i den rigtige bil. Selv sidespejlene på bilen har indbyggede blinklys.

Bag på Lego-Chiron kan vingen løftes, nøjagtigt som den rigtige Chiron. Men Lego-varianten er dog slet ikke hurtig nok, til at kunne drage nytte af det.

I kabinen er det lykkes designerne at genskabe hele centerkonsollen, instrumentbordet, gearskifteren og sæderne. De er dog en anelse kantede, sammenlignet med den originale Chiron. Det er dog stadigvæk imponerende lavet! Speedometeret er endda også fra Lego Technic.

[nggallery id=902]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.