fbpx

Langturschauffør kom tilbage på vejen efter sygemelding

Med smerter i nakken, kan det se sort ud for langturschauffører


Hvis man får smerter i nakken og længere tids sygemeldinger, kan det være svært at komme tilbage til arbejdsmarkedet hvis din beskæftigelse befinder sig bag rattet.

Det oplevede Ole Kusk fra Søndergaard Transport ApS, som havde været sygemeldt i mere end to måneder for smerter i nakken, skriver fagbladet 3F.

Men Ole modtog pludselig et brev fra sin sundhedsordning i PensionDanmark, som fortalte ham at der var kommet en ny ordning for medlemmere der var langtidssyge. Dette tilbud bestod af et hold af sygeplejersker, som kunne få ham i behandling for sin sygdom meget hurtigt.

“Jeg ringede op og havde en rigtig god snak med en meget dygtig sygeplejerske, der spurgte ind til mine problemer. Hun tog virkelig hånd om min situation og sørgede for, at jeg fik bevilget et otte ugers behandlingsforløb hos en fysioterapeut”

Ole er nu tilbage på jobbet, og meget glad for hjælpen. Uden den hjælp, var han ikke sikker på om han overhovedet nogensinde var kommet tilbage på jobbet. Derfor kan det godt betale sig at kigge sine pensionsordninger igennem, da der kan være hjælp at hente. Læs den fulde historie her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.